top of page

Kobber og blikkenslager

 
Vi i Tak og Pris AS har til sammen 30 års erfaring innen blikkenslager arbeid. Vi utfører alt innen kobber og blikkenslagerfaget. Alt fra oppdrag med små takreparasjoner til større oppdrag innen fasader, platetekkinger og beslag arbeid. Vi har også eget verksted hvor vi produserer beslag.
 

Produksjon og montering av beslag

 

Tak og pris har eget verksted der vi  bruker moderne verktøy og maskiner i produksjon av beslag. Her kan vi skreddersy ditt taks spesielle profil med våre datastyrte knekkemaskiner. Alle data lagres og kan hentes frem igjen for senere bruk.

Montering av takhetter / luftehatter

 

Alle piper og luftehatter lages på mål og tilpasses hvert enkelt tak.

Pipebeslag / Pipetekking

 

Pipen er et vanlig problemområde på taket, speiselt her på vestlandet. Dårlig vær med mye nedbør gjør at pipen begynner å trekke inn vann.

Levering og montering av takrenner

 

Når Vestlandsværet med regn, blåst, snø og is legger bredsiden til, trengs det solide solide egenskaper hos en takrenne. Våre takrenner er svaret på utfordringene. De gir en glitrende kombinasjon av styrke, funksjonalitet og utseende.

Levering og montering av stigetrinn, taksikirng og snøfanger

 

Snøfangere er viktig for både de som ferdes på taket og på bakken rund huset. For å utføre vanlig vedlikehold på taket gjør du dette tryggest med typegodkjente stigetrin

Montering av Velux vinduer

 

Tak og Pris kan Veluxvindu og vi har gode priser på vindu helt frem til montering. Vi tar alltid utgangspunkt i husets utforming, brukskrav og gjeldende byggeforskrifter.

 

bottom of page