AeroDek / Decra plater

referanse

AeroDek / Decra – det vakreste og mest solide du kan legge på taket

Et AeroDek / Decra-tak er den ideelle kombinasjonen av svært god holdbarhet og elegant design. AeroDek / Decra er konstruert for å tåle alle slags påkjenninger – det er uknuselig, vedlikeholdsfritt og orkansikkert. Platenes struktur, form og dype profil gir AeroDek / Decra-taket sitt vakre og klassiske utseende. AeroDek / Decra er velegnet både til nybygg og til rehabilitering. Les mer om AerodDek / Decra på www.BMI.no.

 

 

Lav vekt – enorm styrke

AeroDek / Decra veier bare 6,7 kg per m², bare 1/6 så mye som takstein, noe som stiller lave krav til takkonstruksjonens bæreevne. Den lave vekten og det hendige formatet gjør platene lette å frakte – både til byggeplassen og opp på taket. Testresultat fra SINTEF Byggforsk viser at platen har styrke og stivhet til å tåle alle aktuelle snølaster, 2100 kg.

 

 

Orkansikkert

I vær- og vindutsatte distrikter er AeroDek / Decra særlig godt egnet. Den spesielle innfestingen av platene gjør at de ikke lar seg rikke verken av storm eller orkan. AeroDek / Decra kan du legge selv – hvis du vil. AeroDek / Decra legges på lekter og festes med skruer eller spiker/pistolspiker. Først lektes taket nedenfra og opp. Deretter legges platene ovenfra og ned, noe som gir en behagelig arbeidsstilling. Platene er lette å kappe og tilpasse under montering. Se vår monteringsfilm og leggeveiledning .

 

 

30 års garanti

Under normale forhold holder et AeroDek / Decra-tak i minst 50 år. Som en ekstra sikkerhet gir vi 30 års produktgaranti. Les mer i vårt garantibevis.

 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.