Decra plater

referanse

Decra – det vakreste og mest solide du kan legge på taket

Et Decra-tak er den ideelle kombinasjonen av svært god holdbarhet og elegant design. Decra er konstruert for å tåle alle slags påkjenninger – det er uknuselig, vedlikeholdsfritt og orkansikkert. Platenes struktur, form og dype profil gir Decra-taket sitt vakre og klassiske utseende. Decra er velegnet både til nybygg og til rehabilitering. Les mer om Decra på www.decra.no.

 

 

Lav vekt – enorm styrke

Decra veier bare 6,7 kg per m², bare 1/6 så mye som takstein, noe som stiller lave krav til takkonstruksjonens bæreevne. Den lave vekten og det hendige formatet gjør platene lette å frakte – både til byggeplassen og opp på taket. Testresultat fra SINTEF Byggforsk viser at platen har styrke og stivhet til å tåle alle aktuelle snølaster, 2100 kg.

 

 

Orkansikkert

I vær- og vindutsatte distrikter er Decra særlig godt egnet. Den spesielle innfestingen av Decra-platene gjør at de ikke lar seg rikke verken av storm eller orkan. Decra kan du legge selv – hvis du vil Decra legges på lekter og festes med skruer eller spiker/pistolspiker. Først lektes taket nedenfra og opp. Deretter legges Decra ovenfra og ned, noe som gir en behagelig arbeidsstilling. Platene er lette å kappe og tilpasse under montering. Se vår monteringsfilm og leggeveiledning .

 

 

30 års garanti

Under normale forhold holder et Decra-tak i minst 50 år. Som en ekstra sikkerhet gir vi 30 års produktgaranti. Les mer i vårt garantibevis.

 

Følg oss

  • w-facebook

Design PCG Reklamebyrå  |  Personvernerklæring  |  Bruk av cookies