top of page

Oppdatering vårsesong 2016


Da er vårsesongen i full gang for Tak og Pris. Så langt i år har vi tilbakelagt 35 store takrehabiliteringer, samt en rekke mindre oppdrag fra vår service avdeling.

Vi har kurset flere av våre ansatte i stillasbygging, for å møte endrede regler som tredde i kraft nå i 2016. Vi er nå total 5 godkjente stillasmontører i bedriften, som alle er sertifisert til å bygge og godkjenne egne stillas. Takk til Sem Sikkerhet AS for godt gjennomført kurs.

Blikkenslagerverkstedet er nå i full drift, med flere eksterne kunder i tillegg til all egenproduksjon av beslag og tekkinger. Tak og Pris vil invitere til en åpen dag på verkstedet, for både nye og eksisterende kunder før sommeren 2016.

Vi gleder oss til resten av året, og ser frem til mange fornøyde kunder.


Aktuelle saker
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page