KONTAKT

Tlf
E-post

KONTAKTSKJEMA

Gratis befaring

PIPEHATT OG LUFTEHATT

Pipehatt tar vare på pipen

Pipehatt forhindrer at kald luft, regn og snø kommer ned i skorsteinen. I tillegg gjør pipehatten det vanskelig for fugler å komme inn i skorsteinen. Den vil også holde løvet borte. Noen pipehatter er også laget for å bedre trekkforholdene ned i skorsteinen. 

Ønsker du ytterligere beskyttelse og vedlikeholdsfri skorstein kledd inn med beslag kan du lese med om dette her

Pipehatt på mål

Alle pipehatter lages på mål og tilpasses hvert enkelt tak.

Vi har eget verksted og lager som gjør at vi kan levere piphatt og luftehatt omgående. Vårt fokus er å finne beste løsning i forhold til utseende, funksjon og holdbarhet, til en gunstig pris.

Matriale: Plastbelagt stål, rustfritt stål, kobber, zink, aluzink, galvanisert.

Farger: Sort, hvit, brun, rød, teglrød, grå, lys grå, blå, silver metallic.

Typer Pipehatt

Det finnes forskjellige typer pipehatter med forskjellige egenskaper. Trykk på bilde for å lese om pipehatten.

Pipehatt med vindtunnel

Pipetopp med buet tak over røykrør Buen gjør pipetoppen elegant, samtidig som dens funksjon er å hindre vann ned i pipen. Buen eliminerer bort regn, snø og fukt til pipeløp.

Pipehatt med vifte

Vindviften bidrar til å øke trekken i pipa. Den skaper et “sug” i kanalen som gjør at den effektivt ventilerer bort røykgassen. viften som drives av luftstrømmer er en rimelig og varig løsning. Utenpåliggende kulelager gjør at levetiden forlenges

Selvjusterende pipehatt

Selvjusternde pipehatt hjelper mot dårlig trekk, røyk som slår ut i rommet når peisdøren åpnes evt nedslag i pipen. Den leder aktivt vann/fukt bort fra pipeløpet.

Takhatter til alle formål

Takhatt brukes i takavslutninger for ventilasjon av f.eks. kjøkkenventilator, varmegjenvinningsaggregat eller røkrør/avtrekksvifte gjennom yttertak. Tak og Pris produserer, leverer og monterer takhatter i Bergen og omegn. 

 
Takhatt på mål

Vi lager takhetter til alle formål. Takhatten blir laget på mål og kan varier i farge og materiale etter kundens behov/ønske. Hatten blir laget i vårt verksted og er derfor i god kvalitet, og med rask levering.

Matriale: Plastbelagt stål, rustfritt stål, kobber, zink, aluzink, galvanisert.

Farger: Sort, hvit, brun, rød, teglrød, grå, lys grå, blå, silver metallic.