KONTAKT

Tlf
E-post

KONTAKTSKJEMA

Gratis befaring

TAKTEKKER FIKSER NYTT TAK​

Våre taktekkere har erfaring med utskifting av Bergens tak i over 30 år. Med oss får du nytt tak hurtig, trygt og i kvalitetsmaterialer som Zenda Takstein eller Decra takplater. Det sendes ingen oppstart eller a-konto faktura under utførelsen av bestilt arbeid.

Trenger du nytt tak og bor i Bergen?

Våre taktekkere legger nytt tak på hus i Bergen , Nordhordaland, Askøy og Sotra.

Skal du gjenoppbygge, renovere eller legge nytt tak? Tak og Pris utfører komplette renoverings- og takarbeid i Bergen. Våre 30 år med erfaring av taktekker arbeid, vårt gode omdømme og ønsker om å hjelpe akkurat deg gjør oss til et godt valg når du skal ha nytt tak. Alle våre produkter, både Decra plater og takstein, er motstandsdyktige mot tøft vær og tøffe vindforhold.

 

Vi har lang erfaring  med å legge nytt tak i områder som Bergen, Askøy, Sotra, og Nordhordaland. Vi legger skrått tak ved bruk av takstein eller Decra plater. Tak og Pris er en bedrift med sentral godkjenning, så hos oss er du i trygge hender! 

Hvorfor nytt tak?

Taket er husets mest vind- og værutsatte fasade, og det er derfor viktig at det fungerer som det skal. Et typisk skrått tak har en levetid på 20-25 år. Med et godt tak holder du bedre på varmen i huset, og sparer energi. Varm luft stiger, og dersom du ikke har et godt tak betyr det at du lar varmen slippe ut. Spesielt i Bergen hvor det er mye vær og regn er det viktig med et solid tak. Vi sørger for at taket ditt tåler de klimapåkjenningene det utsettes for, samtidig som vi sørger for at taket ditt ser pent ut.

Her kan du se før og etter bilde hvor vi byttet gammelt tak og la nytt tak. 

tak-før-taksteinnytt-tak

Tak og Pris hjelper deg med å finne ut hva som er den beste løsningen for taket ditt. Vi tilbyr gratis befaring med et uforpliktende tilbud. Ta kontakt for takutskifte til nytt tak, reparasjon, lekkasjesøk, takstein og alt innen tak.