top of page

Trenger du nytt tak?

 

Taket er husets mest vind- og værutsatte fasade, og derfor er det viktig at det fungerer som det skal. Et typisk tak har en levetid på 20-25 år. Med et godt tak holder du bedre på varmen i huset, og sparer energi. Varm luft stiger, og dersom du ikke har et godt tak betyr det at du lar varmen unnslippe. Vi sørger for at taket ditt tåler de klimapåkjenningene det utsettes for samtidig som vi sørger for at taket ditt ser bra ut.

 

Skrått tak 

 

Skrå tak er den typen tak som er mest vanlig i Norge og som folk flest kjenner til. Ett skrått tak består av min. helning på 6 grader men mest vanlig i Norge har taket en helning på 25-35 grader.

Tak med takstein

 

Ikke noe annet taktettingsmateriale kan måle seg i styrke, funksjon og levetid som takstein. Som regel spiller penger en stor rolle i et byggeprosjekt, takstein er det klart beste valget hvis man kalkulerer etter pris og levetid.

AeroDek / Decra (plater)

 

AeroDek/Decra – det vakreste og mest solide du kan legge på taket

Et Decra-tak er den ideelle kombinasjonen av svært god holdbarhet og elegant design. Decra er konstruert for å tåle alle slags påkjenninger – det er uknuselig, vedlikeholdsfritt og orkansikkert.

bottom of page