Trenger du nytt tak?

 

Taket er husets mest vind- og værutsatte fasade, og derfor er det viktig at det fungerer som det skal. Et typisk tak har en levetid på 20-25 år. Med et godt tak holder du bedre på varmen i huset, og sparer energi. Varm luft stiger, og dersom du ikke har et godt tak betyr det at du lar varmen unnslippe. Vi sørger for at taket ditt tåler de klimapåkjenningene det utsettes for samtidig som vi sørger for at taket ditt ser bra ut.

 

Flatt tak (PVC foliering)

 

Tak med helning mindre enn 6° (1:10). Alle tak skal ha tilstrekkelig fall slik at regn og smeltevann renner av.

Det anbefales i dag et minimum fall på 1:40 på selve tak flatene, men dette avhenger ofte hvilke høyder man har til rådighet.

 

Skrått tak (PCV foliering)

 

Skrå tak er den typen tak som er mest vanlig i Norge og som folk flest kjenner til. Ett skrått tak består av min. helning på 6 grader men mest vanlig i Norge har taket en helning på 25-35 grader.

Tak med takstein

 

Ikke noe annet taktettingsmateriale kan måle seg i styrke, funksjon og levetid som takstein. Som regel spiller penger en stor rolle i et byggeprosjekt, takstein er det klart beste valget hvis man kalkulerer etter pris og levetid.

Båndtekking

 

Metallplater har blitt brukt som takmateriale i over 500 år. Klassisk, tidløst og elegant. Like godt tilpasset til den moderne arkitekturen som til 1700- og 1800-tallets formspråk. Materialet krever så å si ikke noe vedlikehold og dens naturlige skjønnhet vil pryde sine omgivelser i mange, mange år.

 

Decra (plater)

 

Decra – det vakreste og mest solide du kan legge på taket

Et Decra-tak er den ideelle kombinasjonen av svært god holdbarhet og elegant design. Decra er konstruert for å tåle alle slags påkjenninger – det er uknuselig, vedlikeholdsfritt og orkansikkert.

Følg oss

  • w-facebook

Design PCG Reklamebyrå  |  Personvernerklæring  |  Bruk av cookies