top of page

TAK OG PRIS AS

- BERGENSFIRMA MED SOLID VEKST OG FORNØYDE KUNDER.

 

Daglig kontakt med kundene

Vi er et veletablert og effektivt firma der alle våre ansatte alltid er tilgjengelig for kundene. Vi har en flat organisasjonsstruktur, som gjør at lite tid går med til administrasjon.

 

Økende mengde oppdrag
Tak og Pris AS har hatt en jevn og god vekst siden oppstart i 2014. Vårt fokus på effektiv utførelse av oppdrag har resultert i mange fornøyde kunder opp gjennom årene.

 

Antall tak rehabiliteringer utført siden oppstart:

2014:     52

2015:     75

2016:   129

2017:    151

2018:    157

2019:    176

2020:   190

2021:    186

2022:    212

Vi er stolt over å ha passert 1300 tak rehabiliteringer siden 2014, tillegg til en rekke mindre serviceoppdrag.

 

Ingen jobb er for liten, eller for stor
Vi utfører i dag ett stort mangfold av oppdrag, alt fra små jobber som pipe tekking og utskifting av rennedeler, til store jobber som rehabilitering av hele tak og utskifting av komplette renne systemer.

 

Bilpark/utstyr

Vi har en moderne bilpark, bestående av små servicebiler, tipp biler og egen kranbil for transport og heising av material på tak. Dette gir en effektiv drift på utførelse av alle typer oppdrag.

 

Lager og verksted
Tak og Pris AS har eget lager og moderne blikkenslagerverksted for produksjon av alle typer beslag og pipe tekking.

 

Fagkompetanse
Tak og Pris AS har høyt fokus på fagkompetanse. Vi er i dag totalt 23 ansatte, og blant disse finnes flere ansatte med fagbrev som blikkenslager og fagbrev som tømrer. Vi har i tillegg ansatt lærling gjennom Blikkenslagermestrenes opplæringskontor i Bergen, og er en godkjent opplæringsbedrift.

 

HMS/Internkontroll

Tak og Pris AS har stort fokus på HMS/Internkontroll i alle våre oppdrag. Vi tilfredsstiller arbeidsmiljøloven samt plan- og bygningslovens krav til styringssystem.
 

bottom of page